Hoe werkt het?

Laten we bij het begin beginnen. De meeste verzendbedrijven hebben verschillende keuzes. Een basis plan en medium plan en een top plan, vaak gekoppeld aan een abonnement met terugkerende kosten. Daarbij een hele rits aan services met de daarbij komende kosten. Dat vinden wij niet alleen ondoorzichtig maar die korting die ze aanbieden is uiteindelijk lang niet zo aantrekkelijk meer als alles is opgeteld en afgetrokken.

Dit is dan ook de reden dat Mailbox International al lang geleden besloten heeft om het geheel supervriendelijk te houden en toch goede kortingen weet aan te bieden.

Wat is nu inclusief in ons pakket? Eigenlijk zo’n beetje alles.

 • Geen aanmeldingskosten
 • Geen jaarlijks terugkerende kosten
 • Geen kosten voor inkomende pakketjes. Hoe meer hoe beter
 • Geen paypal fees
 • Als je per bank betaalt krijg je zelfs de echte dagkoers (wij hebben een euro account)
 • Geen opslagkosten. Staat het langer dan 45 dagen, dan graag even in overleg
 • Geen verpakkingskosten. We recyclen en als het nodig is gaat het in een nieuwe doos
 • Samenvoegen van pakketten tot één zending? Ook gratis. Er zijn geen beperkingen.

Wat doen we nog meer?

Op het moment verzenden we alles per Fedex van een envelop tot pallets en alles daar tussenin. In de niet zo verre toekomst hopen we dit uit te kunnen breiden met containervracht uit Florida naar West Europa.

Wij werken veel met zelfstandige ondernemers die van onze diensten gebruik maken en profiteren van snelle leveringen die de concurrentie vaak niet aan kan bieden.

Daarbij bieden wij ook dropshipping aan voor buitenlandse ondernemingen die hun goederen in de USA verkopen.

Hoe werkt het?

In Amerika is bijna alles te koop en het scheelt vaakt een heleboel in de portemonnee in vergelijking met Nederland! Echter, veel mensen lopen tegen het problem van verzenden aan. De Ebay verkoper verstuurt niet naar europa of de website waar je wilt kopen biedt geen international shipping aan.

Mailbox International biedt hiervoor sinds 2008 een pasklare oplossing aan.

U krijgt van ons uw eigen Amerikaans adres dat u kunt gebruiken om al uw aankopen in de USA te doen. Dit is helemaal gratis! Omdat u nu een amerikaans adres heeft zal de verkoper geen problemen meer hebben om te versturen. Het pakket gaat immers naar een Amerikaans adres!

Wij zijn natuurlijk niet uniek in deze business en er zijn meerdere aanbieders op de markt die deze service min of meer verzorgen. Echter onze manier van aanpak wel. De meeste van onze concurrenten hebben betaalde lidmaatschappen en je betaalt naast verzendkosten ook allerlei service fees. Niet bij Mailbox International!!!

Wat kunt u van ons verwachten?

Allereerst maken wij geen gebruik van de USPS, the United States Postal Service maar gebruiken wij het snelle en betrouwbare FedEx voor onze verzendingen. Doordat wij heel veel verzenden (over de hele wereld) hebben wij uitstekende tarieven voor u weten te regelen. Op pakketjes tot 5 lbs krijgt u 33% korting op de gepubliceerde FedEx tarieven en als uw pakketje 6lbs of groter is veranderen wij dat tarief naar maar liefst 50% korting. Waarom zou je dan nog de USPS gebruiken? Op deze manier is de service vele malen sneller en kan je je pakketje van begin tot eind volgen. Wat betaalt u nou bij ons of juist niet?

 • geen aanmeldingskosten
 • geen lidmaatschapskosten
 • geen extra kosten voor inkomende pakketjes
 • geen service fee voor het versturen van pakketten
 • geen kosten voor gebruik van Pay Pal
 • geen verpakkingskosten of opslagkosten

Als wij pakketten voor u samenvoegen rekenen wij $10.00 voor het samenvoegen van 2 pakketten Voor $15.00 mag u net zoveel pakketten samen laten voegen als u wilt. Daar is geen limiet aan. Waarom samenvoegen? De verzendkosten per KG gaan snel naar beneden naarmate het gewicht toeneemt. Op deze manier kunt u dus bij verschillende websites inkopen doen en het door ons laten samenvoegen tot een zending. Hier kunt u alles vinden hoe dit op een slimme manier te doen. Communicatie kan natuurlijk gewoon in het Nederlands.