Kosten

Wat zijn nu de kosten om een pakket te versturen? Dat antwoord is niet zo eenvoudig. Er zijn een hoop factoren die hierbij een rol spelen. Wat heb je aangeschaft? Hoe groot is het artikel(en) dat je hebt aangeschaft? Sommige bedrijven adverteren met goedkope tarieven maar als de doos groter is bijvoorbeeld dan het artikel dat verstuurd wordt, dan betaal je al gauw teveel en zijn die goedkope lokkertjes uiteindelijk toch duur.
Dat niet alleen Vele bedrijven rekenen voor lidmaatschappen, inpaktarieven, opslag, kosten voor extra inpakken, kosten voor binnenkomende pakketten, uitgaande pakketten, Paypal kosten etc.

De conclusie is dus dat niet alle bedrijven die dit doen gelijk zijn. Wij bij Mailbox International hebben ervoor gekozen om het simpel te houden. Je weet precies wat de kosten zijn en er zijn geen terugkomende kosten. Nooit!

Mailbox International heeft maar een plan en dat is het beste plan.

Opzet kosten. Nee . Gratis.
Jaarlijkse kosten? Nee. Helemaal gratis
Kosten voor inkomende en uitgaande pakketten? Nee!
Paypal kosten? Deze zijn ongeveer 3.5%, maar ook die rekenen wij niet.
Opslag kosten? Gratis voor 45 dagen en als je langer nodig hebt is het ook goed. Laat het ons alleen even weten.
Kosten voor dozen? Wij berekenen niets voor standaard dozen. Wij gebruiken goede nieuwe dozen en gebruiken goede gebruikte dozen.
Echter wij passen altijd de grootte van de doos aan (gratis) om de doos zo klein mogelijk te maken als dit in verzendkosten scheelt.
Samenvoegen van meerder bestellingen. Zelfs daar rekenen we niet extra voor.
Verzekeren van Fedex shipments? Eerste $100 is gratis en daarna $2.00 per $100.00 verzekerd. (dit is optioneel)

Personal shopper service (wij doen de inkopen voor u)

Grote verzendingen?Natuurlijk doen we dat!

Of het nu 30 losse dozen zijn, een automotor of een pallet? Het kan allemaal. Wij verzorgen deze service via Fedex Freight (luchtvracht) voor dezelfde of zelfs betere kortingen. In de niet zo verre toekomst zullen we ook containervracht gaan aanbieden. Containers die we zelf zullen laden.

Mailbox International voor zakelijk gebruik?
Ook dat doen we en we zijn daar in gespecialiseerd. Wij voorzien in een uitgebreide service waar in wij u kunnen helpen met inkoop, verkoop, verzending, drop shipping, problemen oplossen, adviezen etc. Wij hebben vele zelfstandig ondernemers die al jaren van onze diensten gebruik maken. Of u nu met ideeën rondloopt om wat met Amerika te doen, niet tevreden bent over wat u nu doet of ons gewoon een keer wilt proberen? Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Het advies is gratis.

Verhuist u terug naar Nederland, België of welk land dan ook? Neem eens contact met ons op. Wij hebben oplossingen waar u misschien niet eens aan denkt.