The personal shopper

Vaak kunt u gewoon zelf met uw credit card of paypal account in de USA terecht om on line uw aankopen te doen. Echter sommige retailers weigeren buitenlandse credit cards en paypal accounts.
De personal shopper is dan de oplossing. U geeft simpel in een linkje aan wat u graag wilt hebben en wij schaffen het voor u aan. De kosten van een personal shopper is 10% met een minimum van $25

Wij zijn de enige verzendservice voor de nederlandse en belgische schietsport die zich specialiseert en kennis heeft in het verzorgen van accessoires voor deze sport. Ook daarvoor hebben wij een personal shopper service. Kosten hiervoor zijn 15% met een minimum van $30.

Aankopen doen voor de zakelijke klant kunnen we ook natuurlijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Speciale wensen? Laat het ons weten. We kunnen meer voor je doen dan je misshien denkt. Koop je op moment in via een lokale distributor en wil je kijken of wij direct kunnen inkopen en zo de middleman uitschakelen? Wilt u graag 1,2,3,5. 10 pallets over laten komen? Ook dat gaan we in de nabije toekomst aanbieden. U koopt in bij 20 verschillende leveranciers? Geen probleem. Heeft u een pallet dat van A naar B moet binnen de USA? We beschikken over een heel netwerk van trucking companies die dat kunnen verzorgen.

Andere wensen? Laat het ons weten.