Over Mailbox International

Mailbox International is opgezet met het idee om mensen over de hele wereld te helpen met het verzenden van goederen naar buitenlandse klanten met uitstekende tarieven.

Aangezien de eigenaar een rasechte Nederlander is die sinds 1996 in Amerika woont doen we veel zendingen naar Nederland en België.

Sinds het openen van onze deuren in 2008 (in het midden van de recessie) namen veel mensen al gauw kennis van wat wij aanbieden. Wij hebben dan ook vele klanten die al sinds 2008 actief lid bij ons zijn.

Wij staan bekend om onze no nonsense manier van zakendoen. Je weet precies waar je aan toe bent. Wij zijn erg creatief, doen meer dan wat er verwacht wordt, werken ook buiten de kantoor uren om en natuurlijk onze uitstekende tarieven die wij kunnen aanbieden samen met een excellent track record met Fedex.

Wij zijn op het moment bezig met voorbereidingen om ons bedrijf naar Florida te verhuizen, waarna we nog veel meer dingen aan u kunnen aanbieden. We houden u op de hoogte. Heeft u vragen of ideeën neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contact-pagina.

OUDE TEKST –> VAN OUDE WEBSITE
Mailbox International is een erg veelzijdig bedrijf. Wij helpen vele bedrijven met de aankoop en/of verzending van hun goederen. Ook fungeren wij als dropshipper voor europese bedrijven, bedrijven die goederen in amerika verkopen waarvoor wij lokaal de verzending verzorgen. Wij kunnen ook de verzending van Europa naar Amerika voor u regelen tegen dezelfde voordelige kortingen. Heeft u vragen of ideeën neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contact-pagina.